

# City of San Diego Commission for Arts and Culture COMMISSION ADVISORY PANELS FY19 FUNDING PROPOSAL EVALUATIONS

#### **AGENDA**

Office of the Commission for Arts and Culture 1200 Third Avenue, Floor 9, Suite 924 San Diego, CA 92101

CCSD Panel 1: Wednesday, February 28, 2018, 8:30 a.m. - 5:30 p.m. CCSD Panel 2: Thursday, March 1, 2018, 8:30 a.m. - 5:30 p.m.

OSP Panel 1: Tuesday, March 6, 2018, 8:30 a.m. - 5:30 p.m. OSP Panel 2: Wednesday, March 7, 2018, 8:30 a.m. - 5:30 p.m. OSP Panel 3: Thursday, March 8, 2018, 8:30 a.m. - 5:30p.m.

- I. Call to Order
- II. Disclose Conflicts of Interest
- III. Non-agenda Public Comment
- IV. DISCUSSION: Review of Proposals Round I(ATTACHED: List of proposals to be reviewed each day)
- V. ACTION: Recommend Final Rankings
- VI. Discussion: Process Improvement Suggestions
- VII. Adjourn

#### **Creative Communities San Diego Proposals Evaluation Panels**

#### CCSD Panel 1: Wednesday, February 28, 2018 8:30 a.m. – 5:00 p.m. Project Budget Size: \$15,000-\$55,999

Scheduled Time	Proposal
9:00 a.m. – 9:20 a.m.	Friends of Balboa Park
9:20 a.m. – 9:40 a.m.	San Diego Architectural Foundation
9:40 a.m. – 10:00 a.m.	Asian Story Theater
10:00 a.m. – 10:20 a.m.	Via International
10:20 a.m. – 10:40 a.m.	Depositing Empowerment Through Outreach & Urban Redevelopment
BREAK - 20 MINUTES	
11:00 a.m. – 11:20 a.m.	Sherman Heights Community Center Corporation
11:20 a.m. – 11:40 a.m.	Parade Band Foundation
11:40 a.m. – 12:00 p.m.	Teatro Mascara Magica
LUNCH – 1 HOUR	
1:00 p.m. – 1:20 p.m.	Pacific Beach Town Council
1:20 p.m. – 1:40 p.m.	California-Nevada Section, American Water Works Association, Water For People Committee, San Diego Sub-Committee, Jazz On Tap Event
1:40 p.m. – 2:00 p.m.	Casa Familiar
2:00 p.m. – 2:20 p.m.	Spirit of the Fourth, Inc.
BREAK - 10 MINUTES	
2:30 p.m. – 2:50 p.m.	Cabrillo Festival, Inc.
2:50 p.m. – 3:10 p.m.	Rolando Community Council, Inc.
3:10 p.m. – 3:30 p.m.	The Cooper Family Foundation
BREAK - 5 MINUTES	
3:35 p.m. – 4:25 p.m.	Recommend Final Rankings & Process Improvement Suggestions

CCSD Panel 2: Thursday, March 1, 2018, 8:30 a.m. – 5:00 p.m. Project Budget Size: \$56,000 - \$600,000

Scheduled Time	Proposal
9:00 a.m. – 9:20 a.m.	Indian Fine Arts Academy of San Diego
9:20 a.m. – 9:40 a.m.	Italian American Art and Cultural Association of San Diego
9:40 a.m. – 10:00 a.m.	Musicians For Education, Inc.
10:00 a.m. – 10:20 a.m.	Contact Arts DBA San Diego Fringe Festival
10:20 a.m. – 10:40 a.m.	Biocom Institute
BREAK - 20 MINUTES	
11:00 a.m. – 11:20 a.m.	Little Italy Association
11:20 a.m. – 11:40 a.m.	Mandate Project Impact, Inc.
11:40 a.m. – 12:00 p.m.	San Diego Audubon Society
LUNCH - 1 HOUR	
1:00 p.m. – 1:20 p.m.	Ocean Beach Merchants Association, Inc.
1:20 p.m. – 1:40 p.m.	Armed Services YMCA of the USA - San Diego Branch
1:40 p.m. – 2:00 p.m.	Mariachi Scholarship Foundation
2:00 p.m. – 2:20 p.m.	Hillcrest Business Improvement Association
BREAK - 10 MINUTES	
2:30 p.m. – 2:50 p.m.	San Diego Performing Arts League
2:50 p.m. – 3:10 p.m.	Adams Avenue Business Association
BREAK - 5 MINUTES	
3:15 p.m. – 4:00 p.m.	Recommend Final Rankings & Process Improvement Suggestions

#### **Organizational Support Program Proposal Evaluation Panels**

OSP Panel 1: Tuesday, March 6, 2018, 8:30 a.m. – 5:00 p.m. Budget Size: \$15,000 - \$299,999

Scheduled Time	Proposal
9:00 a.m. – 9:30 a.m.	San Diego Winds
9:30 a.m. – 10:00 a.m.	Opera NEO
10:00 a.m. – 10:30 a.m.	transcenDANCE Youth Arts Project
BREAK - 15 MINUTES	
10:45 a.m. – 11:15 a.m.	Lambda Archives of San Diego
11:15 a.m. – 11:45 a.m.	San Diego Archaeological Center
11:45 a.m. – 12:15 p.m.	San Diego Early Music Society
LUNCH - 45 MINUTES	
1:00 p.m. – 1:30 p.m.	Write Out Loud
1:30 p.m. – 2:00 p.m.	San Diego Pro Arte Voices
2:00 p.m. – 2:30 p.m.	Japan Society of San Diego and Tijuana
2:30 p.m. – 3:00 p.m.	San Diego Master Chorale
BREAK - 10 MINUTES	
3:10 p.m. – 3:55 p.m.	Recommend Final Rankings & Process Improvement Suggestions

OSP Panel 2: Wednesday, March 7, 2018, 8:30 a.m. – 5:00 p.m. Budget Size: \$300,000 - \$999,999

Scheduled Time	Proposal
9:00 a.m. – 9:30 a.m.	New Americans Museum
9:30 a.m. – 10:00 a.m.	Poway Center for the Performing Arts Foundation
10:00 a.m. – 10:30 a.m.	Spreckels Organ Society
BREAK - 15 MINUTES	
10:45 a.m. – 11:15 a.m.	San Diego Model Railroad Museum, Inc.
11:15 a.m. – 11:45 a.m.	California Lawyers for the Arts
11:45 a.m. – 12:15 p.m.	Space 4 Art, Inc.
LUNCH - 45 MINUTES	
1:00 p.m. – 1:30 p.m.	San Diego Watercolor Society
1:30 p.m. – 2:00 p.m.	San Diego Automotive Museum
2:00 p.m. – 2:30 p.m.	Pacific Arts Movement
BREAK - 15 MINUTES	
2:45 p.m. – 3:30 p.m.	Recommend Final Rankings & Process Improvement Suggestions

OSP Panel 3: Thursday, March 8, 2018, 8:30 a.m. – 5:00 p.m. Budget Size: \$1M and above

Scheduled Time	Proposal	
9:00 a.m. – 9:30 a.m.	Old Globe Theatre	
9:30 a.m. – 10:00 a.m.	San Diego Symphony Orchestra Association	
10:00 a.m. – 10:30 a.m.	Mingei International Inc.	
BREAK - 15 MINUTES		
10:45 a.m. – 11:15 a.m.	San Diego Museum of Art	
11:15 a.m. – 11:45 a.m.	Library Association of La Jolla	
LUNCH - 30 MINUTES		
12:45 p.m. – 1:15 p.m.	Balboa Park Online Collaborative Inc.	
1:15 p.m. – 1:45 p.m.	San Diego Comic Convention	
BREAK - 15 MINUTES		
2:00 p.m. – 2:45 p.m.	Recommend Final Rankings & Process Improvement Suggestions	